Vem är David Ingemansson?

Mitt namn är David Ingemansson och välkommen till min hemsida! Jag är född och uppvuxen på Öland, i Mörbylånga för att mer exakt. Min karriär startade efter jag tagit min kandidatexamen i ekonomi på Luleå Tekniska Universitet. Efter det bar min resa vidare till Stockholm där jag spenderade min karriär fram till att jag började jobba på min nuvarande arbetsplats, Ölands Bank som privatrådgivare. Jag är utbildad fastighetsingenjör och fastighetsmäklare och har jobbat som fastighetsmäklare i 5 år men har även jobbat som bolånerådgivare.

Varför valde jag Öland?

Anledningen till varför jag flyttade från Stockholm till Öland var mestadels för att få bo nära min familj och ska jag vara ärliga så har jag längtat efter lugnet som finns på ön. Det är något som är svårt att hitta i Stockholm eftersom det är en ganska hektisk miljö.

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin